Λόγω των συνεχόμενων ανατιμήσεων σε πολλά από τα προϊόντα μας δεν ισχύουν οι υπάρχουσες τιμές και διαθεσιμότητες. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2751029165 ή με e-mail στο sales@dimopanas.gr , για να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες τιμές και διαθεσιμότητες πριν από την παραγγελία σας. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση! close

Σχετικά

Η επιχείρηση «Δημήτρης Δημοπάνας» ιδρύθηκε πριν 66 χρόνια στο Άργος από τον πατέρα μου Νικόλαο Δημοπάνα σαν ένα εργαστήρι σαγματοποιείας & εμπόριο χρωμάτων και εργαλείων.

Από το 1986 η επιχείρηση πέρασε στα χέρια της επόμενης γενιάς. Η επιχείρηση αναπτύσσεται σταθερά και το 2006 μεταφέρεται στο νέο κτήριο στο 1ο χλμ Άργους – Νέας Κίου. Οι νέες κτηριακές εγκαταστάσεις αποτελούν επιπλέον μοχλό στήριξης της περαιτέρω ανάπτυξης. Μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων είναι διαθέσιμη για τους πελάτες μας, περισσότερες αντιπροσωπείες, μεγαλύτερος εκθεσιακός χώρος, εύκολη πρόσβαση και άνετο parking, δυνατότητα service σε αντιπροσωπευόμενα και μη είδη.

Στόχος της επιχείρησης είναι η συνεχόμενη ανάπτυξη & βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε προς τους πελάτες μας. Γιατί μόνο με την δική τους εξέλιξη και ενδυνάμωση μπορούμε να μεγαλώσουμε και εμείς.

Ιστορική αναδρομήΑποστολή Πανελλαδικά

Στέλνουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Καλέστε μας για να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση!

Πληρωμές

Ασφαλείς παραγγελίες μέσω κρυπτογράφησης

Επιστροφές

Διαβάστε τους όρους επιστροφών